Search&Selection

Search&Selection

Getalenteerde medewerkers maken het succes van je onderneming. Ben je op zoek naar de ideale kandidaat die matcht met de normen en waarden van je onderneming? Insparkle helpt je graag.

Even voorstellen…

Ik ben Heidi, Managing Partner bij Insparkle

Door mijn jarenlange ervaring als projectmanager bij verschillende bedrijven heb ik veel mensenkennis opgedaan en commerciële vertrouwensrelaties opgebouwd met klanten. Skills als ondernemingszin, coaching, klantgerichtheid, luistervaardigheid, pro-activiteit, plannen en organiseren helpen mij elke dag om deze functie bij Insparkle met veel passie uit te voeren. Verdere passies zijn kickbox, skiën, lopen en lezen. Dagelijkse wandelingen met mijn hond Sam vervolledigen het lijstje.

Even voorstellen…

Ik ben Eva. Geen familie ván, wel net zo gedreven en bezield

Tussen 2007 en 2020 was ik werkzaam in Human Resources o.a. bij VF Europe, Autogrill en Provincie Antwerpen in recrutering, assessment en coaching. Sinds 2020 ben ik freelance aan de slag en groeide ook mijn bijberoep als yoga docent uit tot een zelfstandige activiteit. Wat me drijft is mensen verbinden: met zichzelf, met een andere job, met een nieuwe werkgever of werknemer. Niets zo fijn als de vonk die overslaat, inspireert en energie geeft wanneer het klikt! Naast HR professional ben ik ook mama van een prachtige dochter, partner van een charmante Ier en samen wonen we in Antwerpen. Ik ben een foodie (lang leve lekker eten op je bord en sfeer en gezelligheid aan tafel), een globetrotter (iets met letterlijk en figuurlijk je grenzen verleggen) en een fervente fietser (ontspanning en vrijheid vinden in de inspanning en af en toe een berg overwinnen).

Even voorstellen…

Ik ben Steven, empathische, strategische én concrete meedenker

Na een mooie carrière van meer dan 20 jaar als leidinggevende in verschillende grote organisaties vond ik het tijd om voor mijn droom te gaan. Organisaties en mensen inspireren en begeleiden om te kunnen groeien en excelleren, dat is wat mij energie geeft en waar ik elke dag voor ga. Zo is in 2015 Insparkle ontstaan. Nu doe ik elke dag wat mij écht passioneert. Ik geniet ervan om elke dag nieuwe dingen te ontdekken en te leren van de mensen waarmee ik mag samenwerken. Mijn conditie houd ik op peil te houden door een wekelijks fietstochtje met de vrienden. Tot rust komen doe ik in de Provence. Daar leef ik dan eventjes als God in Frankrijk. Ons team bezit een jarenlange professionele ervaring die ervoor zorgt dat we ons goed kunnen inleven in de wereld van zowel onze klant als de kandidaten. Wij kijken verder dan alleen de vacature op zich. Oprechte interesse in wat onze klant doet, waar hij voor staat en waar hij voor gaat, is belangrijk voor ons. Ook bij onze kandidaten willen we het verschil maken door oprechte interesse te tonen in wie ze zijn en wat hun ambities zijn.

Even voorstellen…

Hoe werken wij?

Tijdens een intakegesprek proberen we de noden van onze klant en de cultuur van de onderneming goed te begrijpen. Samen stellen we het gewenste profiel op. Insparkle start de zoektocht naar de meest geschikte kandidaten. We doen dit via ons netwerk, onze databases en indien gewenst via advertenties. We stellen alleen de meest geschikte kandidaten voor. Indien er een perfect match is, begeleiden we zowel jou als de eindkandidaat bij het aanwervingsproces.

Vinger aan de pols

Ook na de aanwerving polsen we zowel bij jou als bij de nieuwe medewerker hoe het loopt. Een open feedback kan jou, de medewerker en Insparkle helpen om steeds beter te doen.

contacteer nu het team van Insparkle!