Insparkle helpt organisaties en hun werknemers bij het veranderen, groeien en excelleren, zodat doelen kunnen worden gerealiseerd.

We zijn actief op 4 terreinen

In onze aanpak is er geen plaats voor flauwekul, maar enkel voor de essentie. Telkens opnieuw gaan we op zoek naar een positief resultaat, altijd met een open blik om geen enkele opportuniteit te missen. We kijken ernaar uit om de mensen in je bedrijf te begeesteren, te enthousiasmeren en te motiveren.

Steven Govaerts, kern van het team

Steven Govaerts fungeert als eerste aanspreekpunt voor elk bedrijf dat zich vragen stelt rond strategie, organisatie, HR-beleid en team- en leiderschapscoaching. Maar hij werkt uiteraard niet alleen. Elk lid van het Insparkle-team is een deskundige en gedreven consultant, elk met zijn unieke capaciteiten en kennis. Iedereen schaart zich bovendien rond hetzelfde doel, het leveren van een persoonlijke en begeesterende bijdrage aan een kwaliteitsvol resultaat.

Met Insparkle is je bedrijf in goede handen

Insparkle zet alles in beweging. Bij ons geen oeverloze discussies of saaie theorie. Integendeel zelfs, we brengen de theorie in praktijk. Ons hele team staat werkelijk met ‘de laarzen in het veld’ en zet met een succesvol transformatietraject alles in werking.